O nouă funcție la WhatsApp!

de | 27.10.2022 23:20 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Noi schimbări au fost anunțate de WhatsApp, aplicație deținută de compania Meta. În curând, utilizatorii vor putea accesa anumite link-uri pentru a primi acces în videoconversații.

Link-ul va putea fi partajat mai multor persoane, pentru a fi prezente într-o conversație, în același timp, fără a fi nevoie ca persoanele respective să fie într-un grup comun.

Până acum, utilizatorii puteau partaja astfel de invitații doar persoanelor care făceau parte dintr-un grup, din această aplicație. Acum, orice persoană care are instalată aplicația WhatsApp poate participa la videocall-uri, chiar dacă nu face parte dintr-un grup comun cu cel care partajează link-ul de invitație.

Lansăm link-uri de acces pentru apelurile de pe WhatsApp începând din această săptămână, deși puteți partaja un link pentru a începe un apel cu o singură atingere”, a anunțat Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, companie care deține WhatsApp.

Potrivit Sutstantial.ro, WhatsApp ar fi început să facă testări și în ceea ce privește apelurile video de grup criptate, în care pot participa până la 32 de persoane simultan.

Foto Stirile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Temperaturi de vară la final de octombrie! Când va fi prima ninsoare

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole