anchetaonline.ro

MÂINE: Ozana Barabancea va concerta la Filarmonica Pitești!

de | 27.10.2022 22:12 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Eveniment mult așteptat, vineri, 28 octombrie, la Filarmonica Pitești! În sala „Simfonia” va avea loc un nou concert de jazz, începând cu ora 19:00, iar solista concertului va fi renumita artistă Oazana Barabancea.

Alături de ea va concerta bandul Filarmonicii, format din pianistul Victoraș Buștean, chitaristul Alexandru Iordache și percuționistul Gabriel Barani.

Ozana Barabancea este și profesoară de canto și abordează diverse genuri de muzică. A colaborat cu Marius Pop, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian, Ovidiu Lipan Țăndărică, Marius Mihalache, Horia Brenciu ș.a. Laureată la Festivalul de Jazz „Napocensis”, a participat și la festivalurile de jazz din Iași, Craiova, Brașov, Constanța, Alba-Iulia și București.

În program: „All of me”, „Misty-Bb”, „What a diference a day made”, „Perhaps Perhaps”, „Perfect isn’t eas”, „The falling leaves”, „Ce vrei să faci din mine”, „Oare cine ești tu?”, „Și dacă”, „Salcia”, „Ochii mei și-a mea dorință”, „Dragoste, pui de belea” și „România mea”.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției, prețul unuia fiind de 40 de lei și 30 de lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți este 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 de lei, respectiv 15 lei”, transmit reprezentanții instituției.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doar 362 de elevi din Argeş mai primesc bursa „Bani de liceu”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: