Bărbat de 25 de ani din Davidești trimis în judecată pentru furt!

de | 24.08.2023 19:29 | Județean, Eveniment

  • Băutura, bat-o vina!

Un argeșean de 25 de ani a fost trimis în judecată pentru furt calificat.

Acesta a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Pitești, luna trecută, de unde a furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice. Bărbatul a furat alcool în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Argeșeanul a fost ulterior reținut de polițiști pentru 24 de ore iar acum, la finalizarea cercetărilor, acesta a fost trimis în judecată.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., un bărbat, de 25 de ani, din Davidești, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Pitești, de unde ar fi sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

Precizăm faptul că, la data de 07 august a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de trimitere în judecată”, transmit reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

 

Foto: suceavanews.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 24 de ani reținut după ce a fost prins în flagrant! Șantaja un minor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Davidești | Judecătoria Piteşti | Pitești

Ultimele articole