Tupeu și inconștiență pe străzile argeșene! Tot mai mulți tineri se urcă drogați la volan

de | 28.08.2023 17:35 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile desfășurate în vederea prevenirii și combaterii cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere, punându-se accent pe depistarea șoferilor care urcă beți sau drogați la volan.

Astfel, în noaptea de 27 spre 28 august, aproape de miezul nopții, un tânăr de 23 de ani, din Bradu, a fost depistat de către polițiști, pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența drogurilor.

Tot în noaptea de 27 spre 28 august, polițiștii rutieri au depistat și o tânără de 23 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

În aceeași situație s-a aflat și un tânăr de 19 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe raza orașului Mioveni, în timp ce se afla sub influența drogurilor.

În urma testării cu aparatul DrugTest, cei trei tineri au fost duși la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

Tinerii s-au ales cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat.

foto descriptiv ziarulunirea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat din Negrași este de negăsit. L-ați văzut?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești

Ultimele articole