anchetaonline.ro

O turistă din Marea Britanie a fost ucisă după ce a confundat casa unui bărbat cu un hotel

de | 16.03.2023 09:45 | Știri, După subiect, Eveniment

O turistă din Marea Britanie a fost ucisă după ce a confundat casa unui bărbat cu un hotel

O femeie din Marea Britanie a fost ucisă după ce a confundat casa unui străin cu un hotel. S-a întâmplat într-o stațiune turistică de pe coasta Țării Galilor, acolo unde femeia de 71 de ani se afla în vacanță.

Evenimentul a avut loc în vara anului 2022, iar acum a început procesul în care este judecat crimnalul bătrânei, David Redfern.

Potrivit anchetatorilor, femeia, Margaret Barnes, a ieșit cu prietenii într-un local, în seara cu pricina. Se pare că aceasta a băut, s-a amețit, iar atunci când a vrut să se întoarcă în camera de hotel în care era cazată ar fi confundat casa bărbatului, aflată pe malul mării, cu hotelul respectiv.

Conform Digi 24, care citează The Telegraph, proprietarul casei, un bărbat de 46 de ani, 1,85 înălțime și 130 de kilogramre, a găsit-o pe bătrână într-unul din dormitoare, a târât-o de picioare li a aruncat-o în stradă. Procurorii spun că femeia a fost lovită intenționat, suferind răni la nivelul ficatului și coaste rupte.

A fost o greșeală care în cele din urmă a costat-o viața”, a declarat procurorul Michael Jones KC.

În cele din urma, femeia și-a pierdut cunoștința și a suferit un stop cardiac. La fața locului au ajuns vecinii criminalului, care au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.

Sursa Foto Ziarul BURSA

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: