Șocant! Și-a ucis iubita pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie!

de | 27.05.2022 20:15 | Știri, Eveniment, Național

Muziciană ucisă de către un fost preparator de universitate

Tânăra muziciană, Beáta Molnár, în vârstă de doar 30 de ani, a fost o ucisă de către iubitul său Bone Ferenc, care i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor. Bărbatul și-a recunoscut fapta, precizând că victima a decedat prin sugrumare, deși nu acesta i-a fost scopul. Bone Ferenc ar fi cerut-o în căsătorie pe fata, însă aceasta l-a refuzat, acela a fost momentul în care bărbatul și-ar fi pierdut cumpătul.

Bone Ferenc avea statut de actor și era „preparator” la Universitatea maghiară Sapienția din Cluj. Agresorul are vârsta de 43 de ani și un CV impresionant atât în mediul muzicii dar și al tatrului. Pasionat de cultură, de artă şi cu un doctorat la Budapesta acesta provenea din mediul intelectual, având conexiuni în lumea artistică, politică și educațională a Clujului, arată Actual de Cluj. Acesta avea obiceiul de a se plimba pe la diferite evenimentele mondene din comunitatea maghiară clujeană.

Bone Ferenca spus anchetatorilor că a realizat fapta pe care a comis-o după ce a observatvictima și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat.

În acel momentul bărbatul povestește cum ar fi pus cadavrul într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj. De asemenea, acesta precizează cum a avut două opriri în căutarea unui loc pentru a scăpa de trupul victimei.

După fapta comisă, bărbatul a plecat spre Oradea, unde a stat ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat. Acesta s-a aprovizionat cu mai multe sticle mari de apă și din câteva plăci de polistiren, acesta și-a realizat un loc de odihnă pe timpul nopții.

Despre Ferenc se cunoaște faptul că manifesta ieșiri necontrolate, în special în mediul în care acesta activa.

Ferenc avea o mare priză la femei. Îl găseau foarte atractiv, lui îi venea foarte ușor să se combine, așa, cu atitudinea lui de băiat complicat…Era versat, educat, îngrijit… nu știu cum, dar fetele îl plăceau, deși nu a existat niciuna să nu iasă bătută din relația cu el. În ultimii ani, la orice eveniment dădea mereu impresia că are grave probleme de personalitate și chiar îți venea să-l ocolești. Însă nimeni nu cred că s-a luat de el în mod direct, adică să-i facă reproșuri. Știți cum se întâmplă, când stai la o bere, nu te apuci să-i spui omului cu care bei că are o problemă, din păcate, pentru că alta poate era situația astăzi dacă omul era cumva izolat…”, a povestit pentru actualdecluj.ro un etnic maghiar clujean din cercurile frecventate de către criminal.

Fostele iubite ale bărbatului au adus, de asemenea, declarații împotriva lui. Deși acesta era recunoscut pentru firea sensibilă pe care o lăsa ca primă impresie, povestea se schimba o dată ce fetele îi cădeau în plasă.

Chiar o fostă iubită a acestuia, care i-a fost victimă, a reușit să îi aducă bărbatului o condamnare cu suspendare de un an şi 3 luni dar şi desfacerea contractului de la universitate. Tânără din Zarand a adus în vara anului 2020 declarații ale unor foste iubite. Cele 3 fete au declarat modul în care a decurs relațiile de coșmar alături de Bone. O tânără jurnalistă din Cluj, chiar a reușit să reconstituie câteva declarații ale fostelor victime.

Îmi curgea sângele din nas și mâinile-mi erau pline de sânge până la brațe, fața mea era plină de sânge pur. L-am întrebat dacă este mulțumit acum. Mi-a răspuns că da, acum este mulțumit”, mărturisea una dintre tinere.

Mi-a aruncat telefonul din mână şi a început să mă lovească. A ajuns în spatele meu, m-a trântit la pământ și m-a prins și m-a sugrumat până am leşinat. Când m-am trezit pe podeaua bucătăriei, la început n-am înţeles unde eram. Am oftat si m-am întins pe saltea. A venit la mine şi s-a culcat lângă mine apoi a zis: Iepuraş, capul tău a devenit violet iar la gură ai făcut spume”, povestește ea.

În timpul relației noastre, am refuzat mai multe oportunități de a lucra, de a mă educa, de a mă distra și de a călători de frica supărării lui. Dacă mi s-a întâmplat un lucru pozitiv sau am avut o realizare, am preferat să păstrez secretul. A reuşit să mă facă să devin total dependentă de el deoarece alte legături cu alte persoane nu mai aveam, din cauza lui, şi m-a făcut să cred că nu voi reuşi niciodată să obţin ceva cu propriile mele puteri.”

În ceea ce privește relația sa cu Beáta Molnár, se spune că și fata ar fi predat unele cursuri în cadrul Universității Sapienția. Astfel, ar fi preluat și cursurile lui Boné Ferenc, după ce acesta a fost suspendat, precizează actualdelcuj.ro,

Deși cunoștea problemele de comportament ale bărbatului și fost avertizată, Beáta Molnár a decis că merită totuși o șansă, după cum i-a spus unui prieten. Victima a încercat chiar să îl ajute prin ședințe de consiliere psihologică.

Sursă foto: antena3

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Monstru cu chip de om! Argeșean reținut, după ce a bătut un minor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: