Se anunță weekendul potop! Atenție la planuri și la fenomene extreme!

de | 27.05.2022 20:21 | Anunțuri, Eveniment, Județean, Pitești, Știri

Dacă v-ați făcut planuri pentru acest weekend ce includ ieșirile în natură și aer liber , trebuie să știți că vremea nu va fi foarte prietenoasă, aceasta va include averse meteorologice dar și temperaturi crescute!

Conform prognozei meteorologice pentru următoarele zile, în toată partea de sud a României, inclusiv județul Argeș, vor fi cantitați însemnate de precipitații și fulgere.

Începând cu sâmbătă noapte, 28 mai spre 29 mai, dar și în decursul zilei de duminică sunt prevăzute averse și furtuni izolate cu descărcări electrice.

De luni, 30 mai, vremea devine schimbătoare în partea sudică a României. Județul Argeș este printre cele mai afectate, enumerând municipiul Pitești, dar și zonele Muscel și Curtea de Arges. Sfârșitul acesta de săptămână vom avea maxima de 27° C iar minima de 16 C pentru ziua de sâmbătă, și maxima de 29°C iar minima de 14°C pentru duminică. Vântul poate ajunge să bată până la 23km/h și rafalele de până la 43km/h.

Cantitatea de precipitații în decursul zilei de sâmbătă va fi de 65% iar pentru duminică de 90%.

Deși în următoarele zile vremea devine schimbătoare cu precipitații și descărcări electrice, la sfârșitul săptămânii ce urmează, vom avea partea de temperaturi extrem de ridicate, care pot ajunge până la 33°C în decursul zilei de duminică, 5 iunie.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu la Pensiunea Cristal! Doi oameni asistați de medici

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muscel