Un adolescent a amenințat mai mulți copii într-un parc. Avea la el un briceag

de | 18.06.2022 21:05 | Eveniment, Național, Știri

  • Eveniment incredibil petrecut în capitală mai exact în parcul Izvor, acolo unde mai mulți copii care se jucau au fost amenințați de către un adolescent.

 

Băiatul care are doar 13 ani avea asupra lui un briceag.

Incidentul a avut loc seara trecută iar Poliția locală a intervenit extrem de repede și l-a prins pe minor.

Mai mulți copii care se aflau în acel moment în parc au anunțat oamenii legii și au declarat polițiștilor că erau amenințați iar

 

Incidentul s-a petrecut puțin după ora 18:00, când polițiștii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au fost sesizați de mai mulți copii care se jucau în Parcul Izvor din Capitală că un grup de băieți îi amenință cu bătaia. Mai mult, ca să îi intimideze, unul dintre “agresori” ar fi scos și un cuțit.

Pe baza semnalmentelor oferite, polițiștii locali ai Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au reușit, în numai câteva minute, depistarea agresorilor: trei băieți minori cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Conduși la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru identificare, polițiștii locali au descoperit – cu ocazia controlului corporal sumar – că unul dintre minori avea asupra să un briceag.

În urma incidentului, polițiștii locali au luat legătură cu familiile tuturor minorilor implicați, părinții a doi copiil agresați anunțând deja că vor depune plângere. După întocmirea actelor procedurale, cazul a fost preluat de Poliția Națională în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanții instituției.

 

 

copii politia-locala

Foto: antena3.ro și oradesibiu.ro

 

 


Mai multe informații puteți afla pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole