Un alt protest pentru prețul carburanților are loc la Podul Viilor!

de | 20.06.2022 19:39 | Știri, Eveniment, Pitești

În momentul de față, are loc un mare protest la Petromul de la Podul Viilor. Cauza fiind prețul crescut al carburanților. Paticipanții la protest au creat blocaj în acea zonă!

Șoferii au blocat pompele prin lăsarea automobilelor în dreptul lor. La scurt timp au fost sesizați jandarmii și poliția care au ajuns la fața locului. Șoferii au fost atenționați de organele oficiale ca pot primii amendă în cazul în care nu își mută mașinile și nu doresc să alimenteze, astfel, protestatarii au decis să bage carburanți de sume infime. Acestea fiind în valoare de până într-un leu.

petrom 2 e1655744018514 - Un alt protest pentru prețul carburanților are loc la Podul Viilor!

Nu este primul protest din această săptămână în orașul Pitești. Mai mult, sute de șoferi din toată țara au participat la protestele care s-au desfășurat în ultimul timp, scopul fiind de scădere a prețului carburanților din România!

Vedeți, de asemenea, cum s-au desfășurat și celelalte proteste pe anchetaonline.ro

( VIDEO) Au început protestele la carburanți în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: