Un argeșean a încălcat ordinul de protecție și s-a dus peste fiul său!

de | 18.11.2022 15:49 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de 17 noiembrie, în jurul orei 11:00, un bărbat de 58 de ani, din Slobozia, a încălcat ordinul de protecție emis pe numele fiului său, și s-a apropiat de acesta.

În cauza, au fost sesizați polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizati prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

La fa’a locului s-au deplasat polițiștii cu operativitate, identificând pe bărbat la acea locație. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “încalcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile
prevăzute la art. 31 alin. 1 și dispuse prin ordinul de protecție”, faptă prev. de art. 47 din Legea 217/2003.

În seara zilei de ieri, 17 noiembrie, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive, potrivit IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Conducea fără drept prin centru Piteștiului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole