Cazul bunicului ucis: A lăsat povestea cu limbă de moarte ambulanțierilor!

de | 08.04.2022 21:20 | Știri, Județean

INFORMAȚII NOI

Oamenii din localitate au aflat cu surpindere astăzi ce s-a întamplat în casa familiei în care locuiau bătrânul, fiica sa și băiatul ei – reținut acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Se pare că victima, grav rănită a povestit celor de la Ambulanța care îl preluau spre spital că a fost bătut de nepot. A avut numeroase leziuni, inclusiv coaste rupte și nu a supraviețuit acestui episod violent.

Ancheta a pornit pe baza acestor probe și – după finalizarea cercetărilor – s-a stabilit că argeșeanul de 37 de ani este responsabil de sfârșitul tragic al bunicului său. Evenimentul nefericit care a lăsat comunitatea din Dobrești fără cuvinte, a avut loc în septembrie 2018.

Bărbatul reținut are, conform celor din localitate, antecedente de accese de diferite feluri, pe fondul unor probleme de ordin psihic, fiind în trecut internat si la Spitalul Sfanta Maria din Vedea.

Acum iși va ispași fapta intr-o închisoare.

INFORMAȚII INIȚIALE

Un argeșean și-a omorât bunicul de 84 ani în bătaie

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș,în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu procurorul de caz, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, și au reținut un bărbat de 37 de ani, din Dobrești.

Din cercetări s-a stabilit că, în septembrie 2018, bărbatul și-ar fi lovit bunicul, în vârstă de 84 de ani, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Dobrești.

În urma loviturilor, acesta a suferit mai multe leziuni, ulterior, după câteva zile, la spital, survenind decesul.

WhatsApp Image 2022 04 08 at 15.53.40 - Cazul bunicului ucis: A lăsat povestea cu limbă de moarte ambulanțierilor!

Ieri, 7 aprilie 2022, bărbatul de 37 de ani a fost condus la sediul poliției, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, argeșeanul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 


Citește de asemenea pe anchetaonline.ro

barbat retinut.jpg - Cazul bunicului ucis: A lăsat povestea cu limbă de moarte ambulanțierilor!

Bărbat de 38 de ani din Rucăr reținut de polițiști! A furat 51.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Tribunalul Argeș

Ultimele articole