Un argeșean de 40 de ani a amenințat cu bătaia doi copii de 9 și 13 ani

de | 19.12.2022 14:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Caz revoltător în județul Argeș! Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Ștefănești, a fost reținut de polițiști după ce a amenințat cu bătaia doi copii.

Mai exact, individul, care s-a despărțit de iubită, a hotărât să se răzbune amenințând copiii femeii, doi minori de 9, respectiv 13 ani.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La fața locului au fost chemați agenții din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, iar în urma completării analizei de avaluare a riscului, pe numele argeșeanului a fost emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile. De asemenea, bărbatul a fost evacuat din locuința în care stătea împreună cu fosta iubită de copiii acesteia.

În urma administrării probatoriului, oamenii legii au decis să îl rețină pe bărbt pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole