Un autobuz plin cu elevi a fost cuprins de flăcări pe DN 57

de | 02.04.2024 11:38 | Național, Eveniment

Momente de panică astăzi în județul Caraș-Severin. Un autobuz plin cu elevi a fost cuprins de flăcări pe DN 57, în Moldova Nouă.

Potrivit digi24.ro, autobuzul în care se aflau aproximativ 30 de elevi a luat foc în mers. Din fericire, șoferul a observat la timp că iese fum din compartimentul motor, a oprit, iar copiii au reușit să iasă din mijlocul de transport fără să fie răniți.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, dar și oamenii legii.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și au reușit cu greu să lichideze incendiul, deoarece, din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune și au cuprins tot autocarul.

autocar - Un autobuz plin cu elevi a fost cuprins de flăcări pe DN 57

În timpul intervenției pompierilor, traficul a fost complet oprit pe DN57 în Moldova Nouă.

Totul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric produs la compartimentul motor al autobuzului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, însă autobuzul a ars în totalitate.

Din verificările polițiștilor s-a stabilit că autobuzul avea inspecția tehnică periodică valabilă. În acest caz cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

FOTO: Facebook / DRDP Timisoara

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scădere cu 10% a înmatriculărilor de autoturisme noi în România, în primele trei luni

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caraș-Severin

Ultimele articole