Primăria Bradu a înființat propriul serviciu de ecarisaj

de | 02.04.2024 12:03 | Rural, Administrație

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, vine cu un anunț important pentru cetățenii localității: primăria Bradu a înființat propriul serviciu de ecarisaj. În cursul acestei luni urmează să primească autorizația de la DSV, putând astfel să demareze acțiunile de capturare în teren.

Primarul Dan Stroe a anunțat de cuând pe pagina de Facebook că ”primăria Bradu a înființat propriul serviciu de ecarisaj.

Astfel, prin HCB Construct firma Consiliului Local Bradu, a fost achiziționată o rulotă – cușcă ce va deservi serviciul nou înființat.

Aceasta dispune de 4 cuști de transport și sistem de ventilație, pentru transportarea în condiții sigure a animalelor capturate.

Serviciul de ecarisaj va avea pentru început 2 salariați ce au fost instruiți și pregătiți special pentru capturarea câinilor fără stăpân.

În cursul acestei luni urmează să primim autorizația de la DSV, putând astfel să demarăm acțiunile de capturare în teren”.

Sursă foto: Facebook Dan Stroe.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scădere cu 10% a înmatriculărilor de autoturisme noi în România, în primele trei luni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primaria Bradu