anchetaonline.ro

Restricții de trafic pe DN 7, dar și pe Autostrăzile A2 și A3

de | 02.04.2024 12:14 | Național, Lifestyle

Atenție, șoferi! Dacă porniți la drum trebuie să vă înarmați cu răbdare, deoarece sunt anunțate restricții de trafic pe mai multe drumuri importante din țară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, astăzi, între orele 08:00 – 16:00, au loc lucrări în județul Vâlcea.

Pe DN 7, pe tronsonul kilometric 221+300 de metri – 221+700 de metri, în afara localității Balota, se repară parapetul, motiv pentru care circulația rutieră se va desfășura pe o singură bandă,  fiind dirijată de piloți de circulație.

Restricții vor fi și pe DN 7A, pe tronsonul kilometric 43 – 47, în afara localității Voineasa. Se vor tăia arborii periculoși, iar între orele 08:00 – 16:00 circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 de minute, fiind dirijată de piloți de trafic.

Tot astăzi, până la ora 15:00, pe autostrada A3  București – Ploiești, banda 1 a sensului de mers către Ploiești va fi restricționată.

Restricția se aplică la kilometrul  47+850 de metri, pe raza localității Independența, județul Prahova, pentru efectuarea unor lucrări asfaltice.

Lucrări de  reparații a părții carosabile vor fi și pe autostrada A2 București-Constanța, tronsonul kilometric 22+100 de metri – 23+100 de metri, localitatea Brănești, județul Ilfov, motiv pentru care sunt restricționate banda de urgență și prima bandă pe sensul către litoral.

Recomandăm reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase!”, recomandă polițiștii rutieri

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un autobuz plin cu elevi a fost cuprins de flăcări pe DN 57

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: