Un băiat de 18 ani a ucis un câine cu toporul! Tânărul a fost reținut!

de | 11.10.2022 16:23 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 18 ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, a omorât, în urmă cu doar câteva zile, un câine, folosindu-se de un topor. În cursul zilei de astăzi, băiatul a fost reținut de către polițiști, conform Digi24.

De asemenea, nu este singurul caz de acest gen. În urmă cu doar două săptămâni, același eveniment a avut loc în comuna Teaca, doar că protagoniștii, de această dată, erau o femeie de 30 de ani şi tatăl acesteia, de 53 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru o faptă similară, iar ulterior au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, scrie Agerpres.

Inculpatul de numai 18 ani a fost plasat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, iar în cursul zilei de 12 octombrie va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

 

 

Foto descriptiv.

Sursa Botoseneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole