Un bărbat a fost arestat după ce a mușcat un câine!

de | 17.10.2022 14:09 | Știri, Eveniment, Național

Un caz pe cât de șocant, pe atât de hilar, a avut loc pe stradă într-o localitate din Germania, unde un bărbat de 29 de ani, a mușcat un câine polițist și l-a lovit pe ofițerul care-l însoțea, rănindu-l la mână, astfel fiind arestat.

Evenimentul a avut loc după ce polițiștii au fost solicitați să intervină, la sfârșitul săptămânii trecute , când bărbatu, alături o doamnă și alt bărbat, a fost implicat într-un scandal. La fața locului s-au deplasat polițiștii pentru a-i liniști, conform Digi24.

Cele trei personaje care erau implicate în scandal au devenit și mai agresivi când au văzut forțele de ordine, iar potrivit swr.de, ofițerii au fost nevoiți să folosească „forța masivă și câinele” pentru a-l reține pe un bărbat de 29 de ani.

Astfel, câinele unuia dintre polițiști a fost mușcat de către agresor, iar polițistul care îl însoțea a fost lovit. Din fericire, câinele nu a suferit răni vizibile, iar cei trei au fost încătușați și duși la secția de poliție.

Făptașul a fost arestat pentru ultraj.

Foto descriptiv.

Sursa Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei minori de 14 și 15 ani s-au ales cu dosare penale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole