Un bărbat a fost stropit cu benzină și ars de viu după un zvon local!

de | 13.06.2022 15:33 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr din Mexic a fost bătut, legat, stropit cu benzină și ars de viu după ce a început să circule un zvon că cineva ar încerca să răpească minori din zonă.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost până în martie 2022 consilier în Camera Deputaţilor.

Daniel Picazo venise în vizită în localitatea Papatlazolco, din Mexic, acolo unde acesta crescuse.Victima venise cu o dubă, însoțit de încă o persoană.

Înainte de tragicul eveniment, în comunitate se răspândise pe mai multe grupuri de WhatsApp un zvon că anumite persoane au intenția de a fura copiii și că părinții trebuie să îi protejeze. Familia lui Picanzo a spus că acesta s-a rătăcit și că, o mulțime furioasă a început să îl agreseze, scrie El Pais.

Mai mulți oameni l-au scos pe bărbat din dubă, l-au bătut și apoi l-au dus pe un teren de sport, acolo a fost locul unde Picazo a fost legat și ars de viu.

Autoritățile au încercat să intervină, însă au fost împiedicate de către localnici.

Astfel de acte de cruzime au mai fost raportate în Mexic, unde oamenii nu țin cont de autorități și încearcă să își facă dreptate singure, chiar și fără nici o dovadă. Aceștia acționează doar pe baza propriilor credințe.

Din păcate, în cele mai multe cazuri, polițiștii nu au ocazia să intervină, fiind împiedicați de agresori.

Autoritățile din localitate au precizat că vor condamna această faptă de cruzime.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Amenzi de peste 6.000 de lei în minivacanța de Rusalii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole