anchetaonline.ro

Amenzi de peste 6.000 de lei în minivacanța de Rusalii!

de | 13.06.2022 14:51 | Știri, Eveniment, Județean

În această minivacanță de Rusalii, jandarmii au fost mai mult decât implicați în cadrul dispozitivelor de ordine și siguranță publică, dar și în misiunile de pază și protecție a obiectivelor aflate în competența Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Câteva misiuni au fost executate alături de polițiștii argeșeni, iar acestea s-au finalizat cu aplicarea a 36 de sancțiuni contravenționale, valoarea amenzilor depășind suma de 6.000 de lei.

Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea legislației privind pescuitul și acvacultura în habitatele piscicole naturale ale județului sau încălcarea legislației privind picnicul.

De asemenea, și în această dimineață, forțele de ordine publică au luat toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță la Mânăstirea Slănic din comuna Aninoasa.

Mulțumim tuturor celor care au ales să petreacă în mod responsabil minivacanța de Rusalii.”precizează Jandarmeria Argeș, într-un comunicat de presă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Protest în benzinăriile din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: