anchetaonline.ro

Protest în benzinăriile din Pitești!

de | 13.06.2022 14:09 | Știri, Eveniment, Pitești

În toată țara, este anunțat un boicot împotriva scumpirii prețului la carburanți. Multe orașe, printre care și Pitești, participă la acest boicot. Prețul carburanților a crescut semnificativ în ultimul timp, chiar și de la zi la zi, astfel încât un număr mare de oameni au luat inițiativa de a protesta. Chiar organizatorul a ținut să transmită un mesaj cu această ocazie:

Acum că ne-am strâns aproape 200.000 e timpul să facem o primă mișcare. Până în data de 30 iunie, când sper ca toată lumea să știe și să ieșim cu toții în stradă, propun ca miercuri, 15 iunie, să nu alimentăm. Am nevoie și voi aveți nevoie de ajutorul și inițiativa fiecăruia. Prima zi ân care facem ceva, hai să fie ceva remarcabil!

NU ALIMENTAȚI MARȚI SAU JOI PENTRU A RECUPERA ZIUA DE MIERCURI. Luați atutidine și nu mai jucați cum va cântă statul și hoții din țara asta. Evitați sa folosiți mașinile, doar în cazuri extreme și de nevoie, evitați să alimentați și incercați să folosiți motorina care v-a mai rămas, doar împreună putem să facem ceva”, așa sună mesajul organizatorului, transmis pe rețelele de socializare.

Sursa Foto www.zf.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Condamnare pe viață pentru criminalul de la Mihăești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: