Bărbat de 38 de ani împușcat în picior de un polițist în urma unui conflict conjugal!

de | 13.06.2022 14:14 | Știri, Eveniment, Național

  • Bărbat împușcat în urma unui conflict conjugal!

 

Un bărbat de 38 de ani din Arad a fost împușcat în picior de către un polițist care încerca să aplaneze un confict în familie.

Victima scandalului a fost chiar o polițistă din cadrul IPJ Arad în ajutorul căreia au fost prezenții la fața locului polițiștii arădeni.

Pe numele scandalagiului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul în cauză care se afla sub influența băuturilor alcoolice a făcut scandal, a plecat de la fața locului iar în momentul când s-a întors acesta a atacat forțele de ordine. În acel moment unul dintre polițiști a tras un foc de armă în plan vertical, de avartizare. Bărbatul nu s-a conformat și chiar l-a atacat pe polițistul în cauză, moment în care omul legii a tras un glonț în direcția bărbatului, rănindu-l la picioare.

 

Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor”, au precizat reprezentanții Poliției Arad.

 

Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri la fața locului apoi a fost încătușat și transportat la spital.

Cercetările vor continua sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț, conform antena3.

 

Bărbat retinut

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Arad

Ultimele articole