anchetaonline.ro

Noi avertizari de Cod galben în județul Argeș!

de | 13.06.2022 12:15 | Știri, Administrație, Județean

Meteorologii au emis, luni, în data de 13 iunie, o nouă avertizare de Cod și instabilitate atmosferică, valabilă în Argeș dar și în alte 17 județe din țară.

Județele vizate de către meteorologi sunt Argeș, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna, Vrancea, Bacău, Neamț și Harghita, precizează ANM.

În aceste zone, vor fi adverse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. Aceste perioade cu instabilitate atmosferocă pot ajunge la cantități de apă ce vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40 l/mp.

De asemenea, ANM anunță că manifestări de instabilitate atmosferică vor fi și în restul țării. Avertizarea a intrat în vigoare de luni, de la ora 12.00.

Sursa Foto ANM

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul din Călinești dat dispărut de familie a fost găsit decedat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM