Bărbatul din Călinești dat dispărut de familie a fost găsit decedat!

de | 13.06.2022 11:10 | Știri, Eveniment, Județean

  • A fost găsit bărbatul dat dispărut din Călinești!

 

Un bărbat de 51 de ani a fost dat dispărut de familie, în urmă cu o săptămână. Greceanu Nicolae locuia în localitatea Călinești, iar din data de 4 iunie, ziua în care a plecat voluntar din locuință, nu a mai revenit la domiciuliu.

 

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 65 kg, păr cărunt, ochi negri;

Vestimentație: pantaloni de culoare maro, pulover de lână, negru, încălțări sport, alb-negru.

Cei care l-au văzut pe bărbat sau dețin informații cu privire la locul în care s-ar putea afla, sunt rugași să apeleze Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.” a fost mesajul transmis de oamenii legii la acea dată.

 

Astăzi, 13 iunie, reprezentanții IPJ Argeș au transmis vestea tristă că argeșeanul a fost găsit decedat într-o zonă împădurită de pe raza localității Călinești Trupul acestuia a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei iar cercetările continuă.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Călinești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al numitului Greceanu Nicolae, de 51 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Călinești, în cursul zilei de 04 iunie .

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” este mesajul transmis de IPJ Argeș.

 

bărbatul disparut

Foto: IPJ Argeș și Realitatea.net

 

 


Ciitiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | IPJ Argeș | Topoloveni