anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 victime la Băbana, o șoferiță a intrat într-un copac!

de | 13.06.2022 12:27 | Știri, Eveniment, Pitești

Știre actualizată

Din verificări, polițiștii au stabilit că șoferița, o tânără de 19 ani din Băbana, care conducea un autoturism pe DJ 703E, din direcția Băbana către Pitești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un copac. Împrejurări accidentului nu au fost încă stabilite.

babana accident - Accident rutier cu 2 victime la Băbana, o șoferiță a intrat într-un copac!

În urma accidentului, atât tânăra de 19 ani, cât și pasagerul, un băiat de 18 ani din Rociu, au rămas blocați în autoturism. Băiatul prezenta suspiciune de fractură la mâna dreaptă, iar conducătoarea autoturismului, doar câteva zgârieturi.

Cei doi erau conștienți și au fost transportați la spital.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Astfel, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările vor continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Știre inițială

Un accident rutier, între două autoturisme, s-a produs la ieșirea din muncipiul Pitesti, spre Babana, unde o șoferiță ar fi lovit un copac. În urma impactului au rezultat două victime.

La fața locului se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești, alături de un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD, o descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Sursa Foto – Info Trafic Pitesti

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi avertizari de Cod galben în județul Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana