Un bărbat amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc la Câmpulung!

de | 24.04.2022 18:29 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Importante, Județean

 

Un eveniment șocant a fost anunțat la numărul unic de urgență112. Un bărbat amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc din Câmpulung Muscel.

Momentan nu se știe ce anume l-ar fi determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest disperat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii argeșeni.

 

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat că bărbatul a fost convins să renunțe la gestul disperat.

Un bărbat de 26 de ani din Câmpulung, ce amenința că se aruncă de la etajul superior al unui bloc de locuințe a fost convins sa coboare.

 

Foto descriptiv

 

Update:

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pavăț, alcătuit din doi polițiști cu experiență.

 

Bărbatul convins de doi polițiști să coboare

 

Cei doi polițiști au discutat cu bărbatul, au acționat cu calm și au reușit să îl convingă să coboare.

Acesta a pus gestul său pe seama neînțelegerile avute cu concubina.

 

În după-amiaza zilei de 24 aprilie, prima zi de Sfintele Paști, polițiștii câmpulungeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că un bărbat s-a urcat pe acoperișul unui bloc de locuințe și amenință că se sinucide.

Pentru intervenția cât mai rapidă, la fața locului a fost direcționat un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pavăț, alcătuit din doi polițiști cu experiență.

La sosirea acestora, bărbatul în cauză se afla cu picioarele atârnate în gol, era agitat și a aruncat cu telefonul mobil înspre persoanele care se aflau în fața blocului.

Cei doi polițiști au discutat cu cel în cauză, care invoca neînțelegeri cu concubina, au acționat cu calm și au reușit să îl convingă să vină la gura de acces. Ulterior cei doi polițiști au reușit să îl convingă și să coboare, de bună voie, acesta fiind condus la o unitate medicală pe tru tratament de specialitate.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru tactul și răbdarea de care au dat dovadă, și le dorim să aibă cât mai multe intervenții reușite!, a transmis IPJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | IPJ Argeș

Ultimele articole