anchetaonline.ro

Primarul Dan Stroe: „Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului! Paște Fericit tuturor!

de | 24.04.2022 18:04 | Anunțuri, Administrație, Județean, Rural

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, primarul comunei Bradu, Dan Stroe a transmis un mesaj adresat tuturor creștinilor.

 

Pentru noi, creștinii, Sfintele Sărbători de Paște ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească.

Cu ocazia acestei divine Sărbători a Învierii Domnului, vă adresez sincere urări de bine și sănătate, pace în suflet, dragoste și încredere, fericire și armonie în toate!

Vă doresc ca spiritul Paștelui să fie resimțit în fiecare casă, să păstrăm vii Credința și Valorile veșnice, să avem cu toții parte de binecuvântarea Domnului, să ne ridicăm mereu deasupra oricăror încercări și să biruim totul prin bunătate, dragoste și prietenie!

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră! Paște Fericit tuturor!, a transmis Dan Stroe.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe