Ce filme oferă Netflix de Paște? Noutățile lunii aprilie și ce mai așteptăm în 2022!

de | 24.04.2022 16:00 | Național, După subiect, Lifestyle, Știri

În luna aprilie, pasionații de filme și seriale au motive de bucurie, având în vedere că Netflix a lansat super producții. Iar dacă anul acesta ai rămas acasă de Paște și vrei să te relaxezi, o poți face vizionând unul din serialele sau filmele oferite de Netflix.

Noutățile Netflix

ANATOMY OF A SCANDAL

Dacă îți plac thrillere psihologice, acest miniserial, care a apărut pe 15 aprilie, este ideal pentru tine. Cea mai mare parte a acțiunii se desfășoară în sala de judecată, aducând în prim-plan un scandal politic și personal. Cuplul Whitehouse duce o viață minunată, fără griji. James ocupă o funcție importantă în Parlamentul britranic și pare să aibă o ascensiune formidabilă. Totul ia o altă întorsătură atunci când iese la iveală un secret amenințător. Un rol cheie în desfășurarea acțiunii îl are avocata Kate Woodcroft.

RUSSIAN DOLL, SEZONUL 2

Cel de-al doilea sezon al serialului Russian Doll a apărut pe 20 aprilie, iar acțiunea este plasată la patru ani după ce Alan și Nadia scapă de bucla temporală a mortalității. Serialul păstrează nota de amuzament cu care a obișnuit publicul. Personajele principale vor ajunge și mai adânc în trecut și vor fi nevoite să caute o modalitate de ieșire din situația în care se află.

OZARK, SEZONUL 4 PARTEA 2

Fanii serialului Ozark trebuie să afle că drama care le-a captat atenția se va reîntoarce pe Netflix, începând cu 29 aprilie. Problemele cu care se confruntă familia Byrde aduc în prim-plan activitatea infracțională din munții Ozark, Missouri. În acest serial sunt evidențiate teme precum capitalismul, supraviețuirea și legăturile de familie.

GET ORGANIZED WITH THE HOME EDIT, SEZONUL 2

Clea și Joanna sunt două organizatoare profesioniste care ajută vedetele, dar și oamenii obișnuiți să pună ordine în spațiile lor, pentru a crea stiluri fabuloase.

BUSINESS PROPOSAL

Un serial romantic și surprinzător, în care o angajată și șeful ei trec prin situații neașteptate. Ha-ri merge la o întâlnire pentru a-l speria pe pretendent, dar totul se schimbă când ajunge la locul întâlnirii.

ELITE, SEZONUL 5

Unul dintre cele mai iubite seriale de către adolescenți apare în luna aprilie cu sezonul 5. Noi secrete și o nouă victimă își vor face apariția la școala Las Encinas.

ELITE-SEZ5

HARD CELL

În această comedie cu umor sec, Laura Willis este o directoare de închisoare, martoră la întâmplările care au loc în spatele gratiilor.

ALMOST HAPPY, SEZONUL 2

Povestea de iubire dintre Sebastian și Pilar surprinde în acest sezon. Cei doi trec prin multe provocări, iar Sebastian va avea parte de multe lecții de viață.

HEARTSTOPPER

Un serial pentru adolescenți care prezintă trăile și procesul de maturizare al lui Nick și Charlie, doi colegi de liceu.

GRACE AND FRANKIE, SEZONUL 7

Serialul Grace and Frankie se va încheia cu sezonul 7. În ultimele episoade, protagonistele demonstrează în continuare cum să trăiești viața la maximum.

GRACE-FRANKIE

 

Printre filmele care au apărut în luna aprilie pe Netflix se numără APOLLO 10 1/2: A SPACE AGE CHILDHOOD, BATTLE: FREESTYLE, FOREVER OUT OF MY LEAGUE, FURIOZA, DANCING ON GLASS, THE IN BETWEEN, YAKSHA: RUTHLESS OPERATIONS, THE TAMING OF THE SHREW, CHOOSE OR DIE, THE TURNING POINT, ALONG FOR THE RIDE, RUMSPRINGA.

În anul 2022, Netflix a adus în portofoliul său numeroase producții. La finalul anului, creatorii serialului Lupin vor lansa următorul sezon. Și Firefly Lane / Aleea cu licurici se află printre serialele care vor apărea cu un nou sezon în 2022.

Noul sezon din producția istorică Netflix The Crown va avea lansare în noiembrie 2022. De asemenea, sezonul final din serialul Stranger Things va fi lansat la jumătatea anului.

Fanii The Witcher așteaptă prequel-ul producției spre finalul lui 2022, cel mai târziu la începutul lui 2023.

 

Foto Marca

Cum erau torturați de Paște deținuții din Închisoarea Pitești! N-avem voie să uităm!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: