Un bărbat care tocmai înșelase un bătrân pentru 10.100 de lei, a murit după ce a pierdut controlul volanului în timp ce fugea de poliție!

de | 12.12.2022 15:23 | Știri, Eveniment, Național

Un accident șocant a avut loc la data de 10 decembrie, după ce un bătrân de 80 de ani a sesizat poliția că a fost victima „metodei accidentul”. Victima plătise unui bărbat străin suma de 10.100 de lei după ce i s-a spus că fiul său a avut un accident rutier și este în stare gravă. Mai mult de atât, bărbatul s-a dat drept medic, conform Digi24.

Organele oficiale de poliție s-au pus pe urmele bărbatului care a fugit cu banii. Din păcate, după o bucată de drum, escrocul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, potrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres. Acesta a decedat.



La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa, aflaţi în serviciul de patrulare, au observat un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informaţii că se află o persoană bănuită de comiterea unei înşelăciuni prin metoda ‘accidentul’. În fapt, în seara de 9 decembrie a.c., un bărbat de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie, a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat care iniţial l-ar fi contactat telefonic, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier. Poliţiştii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observaţi conducătorul auto şi un pasager, ambii mascaţi, însă şoferul nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea. La un moment dat, în intersecţia Drumului Judeţean 151 cu Drumul Judeţean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La faţa locului, a fost identificată, în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, care din nefericire era decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud, citat de Digi24.

De asemenea, în autoturismul răsturnat au fost găsiți banii.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scene de groază! Și-a stropit casa cu benzină şi a ameninţat că dă foc!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistriţa-Năsăud | Suceava

Ultimele articole