Un bărbat s-a enervat și a tras două focuri de armă în timpul unei nunți!

de | 11.09.2022 19:00 | Știri, Eveniment, Național

  • Scandal mare la o nuntă din Cluj Napoca acolo unde un bărbat a tras două focuri de armă.

 

În noaptea de sâmbătă spre duminică în timpul unei nunți care avea loc la Cluj Napoca a pornit un mare scandal. Nu se cunoaște motivul conflictului dar un bărbat enervat a scos la un moment dat un pistol amenințând nuntașii.

Spre norocul tuturor pistolul era unul de tip Airsoft, așadar nimeni nu a fost rănit dar la nuntă s-a creat o panică generală, moment în care polițiștii din cadrul municipiului Cluj Napoca au intervenit.

de politie armă

După ce bărbatul a amenințat invitații de la nuntă, a plecat din locația respectivă cu un autoturism, alături de alte două persoane dar oamenii legii au reușit să-l identifice la scurt timp.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul urmează să se prezinte în fața instanței de judecată iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare.

 

Foto: fanatik.ro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj-Napoca