anchetaonline.ro

Un bărbat și-a luat permisul de conducere deși era nevăzător! Soția este cea care l-a denunțat

de | 08.09.2022 21:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz incredibil al unui român, care deși este nevăzător, a reușit să rămână cu permisul în buzunar la înnoirea acestuia.

Bărbatul, din Oradea, a reușit să păcălească autoritățile cu ajutorul soției sale, care în anul 2018 s-a prezentat în locul lui la controlul oftalmologic.

Potrivit Observatornews.ro, omul avea probleme grave la ochi, ba chiar deținea și legitimație de nevăzător și își depusese dosarul pentru pensionare din cauza acestor probleme medicale.

Pentru că a primit o oportunitate de neratat cu privire la un job de șofer la o firmă de curierat din Elveția, bărbatul a decis să apeleze la soția lui și să o pună pe ea să completeze formularul medical. Mai mult, femeia este cea care a venit în fața medicilor, iar ulterior a șters numele său și l-a trecut pe cel al bărbatului.

Totul a decurs conform planului, până în anul 2021, când cei doi au divorțat. Pentru că suferea din dragoste, femeia a decis să se răzbune pe fostul soț și l-a denunțat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. De asemenea, ea a susținut că a fost obligată să se prezinte la control.

Însă, anchetatorii au reușit să afle adevărul, iar cei doi sunt cercetați pentru fals în înscrisuri oficiale și inducerea în eroare a organelor judiciare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Breaking News! A murit Regina Elisabeta a II-a

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: