Un bărbat și o femeie din Băbana – răniți într-un accident în comuna Bogați!

de | 07.05.2022 21:52 | Știri, Eveniment, Rural

Accident cu victime, în această după-amiază, la Bogați, pe drumul judetean 702C.

Un automobil (condus de un șofer de 66 de ani) care ieșea de pe un drum lateral a fost lovit din plin, pe fondul neacordării de prioritate, de către o altă mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 20 de ani. Mașina respectivă circula pe DJ 602C, dinpre Leordeni către Bogați.

În prima mașină se aflau șoferul de 66 de ani și o pasageră de 56 de ani, ambii din Băbana. Au fost răinți în urma accidentului și transportați de urgență la spital. Bărbatul nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotesc din cauza condiției sale medicale, dar celalălalt șofer a fost supus verificărilor la fața locului și s-a stabilit că nu consumase alcool.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul auto și a întocmit dosar penal pe această speță, în baza articolului 196 din Codul Penal care sancționează vătămarea corporală din culpă.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băbana | Leordeni

Ultimele articole