(Video) Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Au fost reținuți

de | 07.05.2022 14:35 | Știri, Eveniment, Național

 

În dimineaţă zilei de 7 mai, un cadavru carbonizat a fost găsit în apropiere de capitală, mai exact a fost găsită o maşină incendiată ce conţinea rămăşiţe umane carbonizate, tranşate în portbagaj.

Poliţiştii s-au aflat la faţa locului pentru prelevarea de probe.

Evenimentul macabru s-a întâmplat la o distanţă mică de Bucureşti, într-o localitate din Ilfov, într-un loc izolat, undeva pe un câmp.

Specialiștii de la Medicină Legală au fost și ei prezenți la locul tragediei pentru a prelua spre analiză rămăşiţele umane.

 

Untitled collage 1 1 - (Video) Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Au fost reținuți

 

Primele informaţii indicau faptul că victima este de sex masculin și a fost puternic lovită la cap înainte de a fi dezmembrată.

Polițiștii au descoperit faptul că mașina incendiată este înmatriculată în altă țară, mai exact în Italia dar la acel moment nu se știa cui îi aparține sau cum a ajuns la noi în țară.

Deoarece autoturismul a ars ore întregi, pompierii erau de părere că acesta ar fi fost îmbibat cu un combustibil special pentru a întreține arderea.

 

în câmpFoto descriptiv

 

Oamenii legii au încercat să afle identitatea bărbatului ucis și să găsească vinovații.

 

În urmă cu două zile au apărut în presă imagini surprinse de niște camere de supraveghere în care se vedeau două persoane.

Cele două persoane, un bărbat și o femeie, au devenit suspecții principali din acest caz care a șocat întreaga țară.

 

 

Sursa foto/video: Youtube Antena3

 

INFORMAȚII NOI, 11 MAI 2022

 

Bărbatul omorât la Măgurele este un cetățean italian care avea afaceri în Giurgiu și ar fi fost ucis de iubita lui și fostul soț al acesteia.

Victima ar fi fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Italianul a fost ucis în apartamentul celor doi iar cadavrul a fost pus apoi în mașină și dus pe câmpul de lângă capitală, unde a fost incendiat.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi de polițiști iar în fața anchetatorilor bărbatul ar fi povestit cum s-a întâmplat evenimentul însă femeia nu a recunoscut nimic.

Acest eveniment șocant îi afectează și pe cei doi copii ai cuplului, o fetiță și un băiețel care au ajuns în grija celor de la Protecția Copilului.

 

 

Foto/Video: antena3.ro

 

 

 


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia