anchetaonline.ro

Un baschetbalist român a fost arestat pentru viol

de | 11.12.2022 17:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un baschetbalist român a fost acuzat și arestat pentru viol în USA. Mihai Carcoană, jucător al Universității din Dakota de Sud, a fost acuzat de viol de gradul doi și arestat de către Departamentul de Poliție din Vermillion (Dakota de Sud).

Violul ar fi avut loc vineri, 9 decembrie, la o reședință din nordul campusului. Victima ar fi o persoană pe care sportivul o cunoștea. Departamentul de poliție din Vermillion a primit raportul cu privire la agresiunea sexuală la ora 05:43 a.m.

Universitatea nu poate comenta problemele studenților sau investigațiile penale active. Universitatea din Dakota de Sud a emis un avertisment în timp util către comunitatea din campus, așa cum prevede legea, cu privire la un raport de agresiune sexuală în campus. Universitatea ia în serios acuzațiile de agresiune sexuală și se angajează să creeze un mediu sigur și primitor pentru studenți”, a declarat Michelle Cwach, vicepreședinte adjunct al comunicării de marketing și relațiilor universitare, potrivit Gândul.ro.

Violul de gradul doi este consiserat viol forțat, iar baschetbalistul român poate să fie închis pentru 50 de ani ori să primească o amendă de până la 50.000 de dolari.

Mihai Carcoană are 20 de ani și s-a născut la Luduș, în județul Mureș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sexul în afara căsătoriei- pedepsit cu închisoarea! Țara în care legea a fost adoptată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: