Un bebeluș a ajuns la spital cu o foarfecă înfiptă în cap

de | 01.11.2022 14:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un incident cumplit a avut loc, un bebeluș ajungând în stare gravă la spital cu o foarfecă înfiptă în cap.

Fetița nou-născută ar fi fost înțepată cu obiectul de către sora ei, cu un an mai mare, într-un moment de neatenție al părinților.

Cazul șocant a avut loc în Vrancea, iar acum, bebelușa de nici 2 luni a fost internată, noaptea trecută, la secția de Terapie Intensivă Mobilă a Spitalului Județean din Focșani. Astăzi, în jurul orei 11:00, micuța a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București cu un elicopter SMURD.

Mama fetițelor a povestit că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, în timp ce se afla cu cele două fiice în cameră, iar cea mai mare ar fi luat foarfeca și ar fi înfipt-o în capul bebelușului de 2 luni.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La data de 31.10.a.c., în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului.

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPj Vrancea.

Foto Demamici.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole