Un copil de doar 2 ani a fost omorât de mama sa, în timp ce aceasta își parca mașina!

de | 10.10.2022 17:33 | Știri, Eveniment, Național

Un copil de doar 2 a fost accidentat mortal de propria mamă în timp ce aceasta își parca mașina în curte. Tragicul eveniment s-a întâmplat în comuna Scânteia, judeţul Iaşi, iar femeia este acum cercetată pentru ucidere din culpă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, conform Digi24.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Iaşi, evenimentul s-a petrecut în jurul prânzului.

Am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 că în timp ce făcea manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroşat pe fiul său, accidentându-l grav. Cadrele medicale sosite la faţa locului au declarat decesul copilului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a precizat comisar şef Mădălin Ţăranu, şef serviciu în cadrul IPJ Iaşi, potrivit Agerpres.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu trei mașini pe DN 65! Mai multe victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: