anchetaonline.ro

Un cunoscut profesor al Universității din Pitești s-a stins din viață

de | 28.09.2022 09:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Este doliu la Universitatea din Pitești, după ce un cunoscut profesor s-a stins din viață, marți, 27 septembrie. Este vorba despre Ioan Ion Lador, profesor universitar și un pilon al școlii doctorale de Educație Fizică și Sport a Universității din Pitești.

Vestea tristă a fost dată de către rectorul Universtității din Pitești, Dumitru Chirleșan:

S-a stins din viață Ioan Ion Lador, un adevărat ziditor de școală, un pilon al școlii doctorale de Educație Fizică și Sport a Universității din Pitești. Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îl poarte lin spre rai. A fost un om deosebit, un profesor de excepție și un reper profesional pentru profesorii și studenții Universității din Pitești.
Condoleanțe familiei.”, transmite rectorul UPIT.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Și-a pierdut fiul și fratele într-un accident, în Franța! Apelul disperat al unei mame din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești