Un deținut, costumat în femeie, a evadat din închisoare!

de | 08.06.2022 17:05 | Știri, Eveniment, Național

Un interlop a reușit evadeze din închisoare, după ce a păcălit paznicii! Acesta s-a deghizat în femeie în urma unei vizite conjugale. Bărbatul nu numai că a îmbrăcat hainele femeii care îl vizitase, dar și-a pus perucă, gene și unghii false, de asemenea, acesta s-a machiat și a ieșit pe porțile închisorii.

Presupus lider al bandei criminale Rotela, pe numele său César Ortiz, a reușit să scape din Penitenciarul Național Tacumbú, din Paraguay ieșind chiar pe poarta principală. Evenimentul ieșit din comun s-a petrecut în urmă cu câteva zile, iar momentul este captat chiar în fotografiile și filmările difuzate de autoritățile paraguayene, spune presa din Paraguay.

Deținutul a reușit să își pună în aplicare planul îndrăzneț de evadare după o vizită conjugală cu o femeie. Acesta a intrat împreună cu respectiva în camera privată și a ieșit de acolo câteva ore mai târziu complet altă persoană! Acesta a fost deghizat atât de bine încât a reușit să îi păcălească pe paznicii de la mai multe puncte de control. De asemenea, pe rețelele de socializare apare și un videoclip în care este văzut ieșind pe ușa din față a penitenciarului cu mai multe genți și purtând o mască facială.

Deși acestuia i-a fost destul de ușor să evadeze, libertatea nu a durat mult! Poliția a reușit să îl captureze doar câteva ore mai târziu. Deținutul urmează să fie transferat într-un alt penitenciar cu măsuri de securitate mult mai drastice.

César Ortiz are de ispășit o pedeapsă cu închisoare pentru trei ani, nouă luni și douăzeci de zile pentru vătămare corporală și tâlhărie. Însă, este farte probabil ca pedeapsa să îi crească după tentativa de evadare.

În urma evenimentului ofițerii de securitate aflați în serviciu la poarta principală au fost suspendați.

Sursa foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Noi schimbări în traficul rutier din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole