Noi schimbări în traficul rutier din Pitești

de | 08.06.2022 15:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

În cadrul ședinței a Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale, organizată la Primăria Municipiului Pitești, au fost avizate mai multe propuneri ce vor aduce schimbări pe străzile din Pitești.

Vor fi instalate noi sensuri unice, indicatoare și vor fi marcate noi treceri de pietoni.

Vezi ce propunezi au fost avizate:

– Instituirea sensului unic de circulație pe Aleea Dr. Thoma Ionescu pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Mihai Chițescu și Bd. 1 Decembrie 1918, cu circulația autovehiculelor către bulevard.
✔️ Avizat

– Montarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” pe carosabilul străzii Victor Eftimiu, în dreptul punctului termic din spatele blocului N4, sc. A, întrucât autovehiculele care parchează, îngustează partea carosabilă limitând accesul către locurile de parcare arondate asociației .
✔️ Avizat

– Montarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” cu plăcuțe adiționale cu privire la ridicarea autovehiculelor, pe carosabilul străzii Crinului la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu pe ambele sensuri de circulație.
✔️ Avizat

– Montarea de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă” cu plăcuțe adiționale cu privire la ridicarea autovehiculelor, pe carosabilul străzii Crinului, la intersecția cu strada Traian Vuia, pe ambele sensuri de circulație.

– Modificarea parcării aferente Bdul Republicii de pe tronsonul cuprins între nr 141 și intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, în sensul transformării acesteia din sistem „în spic” în „longitudinal” pentru a se putea circula pe 3 benzi în acea zonă.
✔️ Avizat

– Mutarea barierei și a semnului „Accesul interzis” de pe strada Trivale, cu aproximativ 30 metri înapoi, până la accesul în curtea Direcției Silvice Argeș. Executarea unei alveole în fața instituției respective, în așa fel încât să se dea posibilitatea efectuării în condiții de siguranță a manevrei de întoarcere pentru autovehicule. De asemenea, montarea în această zonă de indicatoare cu semnificația „Oprirea interzisă”.
✔️ Avizat

– Marcarea unei treceri pentru pietoni pe carosabilul străzii Pescarilor, la intersecția cu strada Exercițiu.
✔️ Avizat

– Montarea unui semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe carosabilul străzii Exercițiu, la intersecția cu strada Pescarilor.
✔️ Avizat

– Amplasarea unui indicator cu semnificația „Obligatoriu la dreapta” la ieșirea de pe aleea carosabilă din spatele blocului D24, către strada Pătrașcu Vodă, autovehiculele întorcând astfel în sensul giratoriu.
✔️ Avizat

– Prin adresa 28497/25.02.2022, SC Bomax Imobiliare SRL revine cu solicitare pentru obținerea avizului comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu în vederea: „Construire ansamblu de imobile de funcțiune de locuințe colective cu regim de înălțime P+2E, amenajare și împrejmuire teren, branșamente la utilități și organizare de șantier”, amplasat în municipiul Pitești, strada Dumitru Brătianu, nr. 28, cu privire la racordarea proiectului la rețeaua de căi de comunicație. Solicitarea anterioară a fost respinsă la pct. 7 din ședința comisiei din data de 22.02.2022.Modificările propuse constau în micșorarea numărului de locuri de parcare de la 199 la 168, realizarea unei legături între strada Dumitru Brătianu și drumul de acces pe latura de NE, realizarea unui acces carosabil pentru intervenția ISU pe latura de SV, repoziționarea spațiilor de parcare de-a lungul străzilor Dumitru Brătianu și Jean Constantinescu, nu mai propune supralărgirea străzilor Dumitru Brătianu și Jean Constantinescu, acestea păstrându-se în limitele cadastrale precum și crearea unui circuit pentru circulația auto în jurul proprietății.
✔️ Avizat”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto descriptiv Arhivă

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Modificări la Codul Fiscal: Ar putea fi introdusă taxa pe zahăr și taxa de solidaritate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Trivale | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole