3 argeșeni- prinși în flagrant! Furau cabluri de telecomunicații

de | 08.06.2022 15:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Trei bărbați din comuna argeșeană Bogați au fost prinși în flagrant de către oamenii legii, în noaptea de 6 spre 7 iunie, în timp ce secționau un cablu de telecomunicații. Bărbații, în vârstă de 22, 38, respectiv 22 de ani, aveau intenția de a fura cablul respectiv.

Potrivit cercetărilor, omul de 38 de ani, ar fi furat împreună cu un alt bărbat, în luna aprilie, un alt cablu de telecomunicații din localitatea Dobrești.

Mai mult, cei trei argeșeni, prinși în flagrant, au mai comis un furt de același gen, în data de 25 mai, de pe raza comunei Priboieni. Atunci, bărbații au sustras 170 m de cablu.

Prejudiciul cauzat de aceștia se ridică la suma de circa 20.000 de lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar după administrarea probatoriului, cei trei bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe achetaonline.ro:

Accident în Stâlpeni! Două tiruri s-au făcut praf

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogați | Dobrești | Judecătoria Topoloveni | Priboieni | Topoloveni

Ultimele articole