Un elev din Pitești are propria afacere! Cu ce se ocupă Răzvan

de | 16.04.2022 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Un elev din Pitești surprinde întreaga comunitate argeșeană după ce a hotărât să înceapă propria afacere. Răzvan Roșu are 18 ani și este elev al Liceului Teoretic „Ion Barbu” din Pitești. În urmă cu ceva timp, tânărul și-a descoperit o pasiune, și anume crearea de caiete personalizate. La început, realiza astfel de caiete pentru copiii de la școala surorii sale, iar în martie 2021 a transformat hobby-ul în afacere, așa cum a declarat pentru Adevărul.

Ideea pentru această afacere a venit din dorinţa mea de a mă susţine singur din punct de vedere financiar, aşa că am căutat o soluţie care să îmbine atât creativitatea cât şi unicitatea. Afacerea mea a pornit relativ uşor, întrucât deja mă ocupam de caietele copiilor de la şcoala surorii mele. deoarece sora mea a fost principalul meu sprijin şi, desigur, beneficiar al serviciilor mele. Am început prin a crea caiete în special pentru copiii pe care sora mea îi meditează la matematică şi, pas cu pas, am realizat cât de mult te poate motiva în a învăţa cât mai eficient faptul că ai nişte materiale realizate special pe gustul tău, nişte caiete originale. Împreună cu sora mea am început să creăm diferite modele amuzante legate de matematică pentru a-i stimula pe copii, ceea ce a şi funcţionat”, a declarat Răzvan Roșu pentru Adevărul.

A realizat 1.000 de caiete într-un an

Și cum rețelele de socializare reprezintă un sprijin în orice business din ziua de azi, Răzvan a început să își promoveze creațiile pe Instagram. Acolo a avut loc boom-ul care l-a făcut pe tânăr să se gândească la o afacere. A început să fie contactat de colegii din liceu care doreau ca tânărul să le personalizeze caietele. Acesta a fost începutul, iar apoi agenda sa cu clienți s-a mărit, ajungând ca într-un an de zile să facă aproximativ 1000 de caiete.

caiete personalizate 1 - Un elev din Pitești are propria afacere! Cu ce se ocupă Răzvan

Foto Instagram @byred.notebooks

Răzvan povestește că pentru el este foarte importantă relația de comunicare cu cei cu care lucrează pentru a putea putea duce la final o comandă cu succes. Este foarte atent la ceea ce solicită clientul, dar de cele mai multe ori, nu ezită să își facă auzite propriile idei, adaptate cerințelor clientului.

Încerc să comunic cât de bine se poate cu clientul, astfel încât să reuşesc să-i ating toate cerinţele la cel mai înalt nivel posibil. Chiar dacă uneori există modele complicate, îi prezint şi eu ideile mele pentru a ajunge la un consens.

La început îmi era uşor să-mi gestionez vânzările, însă de când am crescut mult pe Instagram, nu am mai reuşit să ţin pasul cu numărătoarea caietelor făcute. Însă, aş putea spune că am realizat până acum aproximativ 1.000 de caiete de-a lungul unui an de când muncesc serios spre a mă propulsa şi, de asemenea, spre a reuşi să-mi creez propria sursă de venit”, a adăugat Răzvan, potrivit Adevărul.

Cea mai mare comandă a tânărului a venit din afara orașului, de la Asociația Vâlceană a Elevilor.

M-am bucurat foarte mult că am colaborat şi în afara Piteştiului şi sunt sigur că vor mai urma şi multe altele. Afacerea este una în creştere”, a mai spus Răzvan.

caiete personalizate 2 - Un elev din Pitești are propria afacere! Cu ce se ocupă Răzvan

Foto Instagram @byred.notebooks

Prețurile caietelor diferă în funcție de ceea ce își dorește clientul, de complexitatea modelelor și a foilor. Un caiet simplu de 80 de file cu foaie velină ar fi la prețul de 11 lei, putând să ajungă până la 16 lei pentru un caiet de 100 de file dictando sau de matematica. Desigur, prețul poate crește în funcție de cerințe.

Cei care doresc să vadă munca lui Răzvan sau, de ce nu, să comande un caiet personalizat o pot face pe pagina de Instagram @byred.notebooks.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Barbu | Pitești | Răzvan Roșu

Ultimele articole