anchetaonline.ro

Un important drum județean a fost asfaltat

de | 03.10.2022 20:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean

Veste bună pentru argeșeni! Consiliul Județean Argeș anunță că astăzi, 3 octombrie, a avut loc recepția lucrărilor de asfaltare a drumului județean DJ 704C.

Acest tronson de drum este varianta ocolitoare a podului de la Căteasca, care acum este închis.

Este un drum pe care l-am realizat alături de Consiliul Județean Argeș. De altfel, mulțumim conducerii Consiliului Județean pentru că a acceptat acest parteneriat cu rolul de a face o cale de acces între autostradă și drumul național Călinești. Era un drum intens circulat și cred că am realizat o lucrare de calitate. Constructorul a executat într-un timp scurt lucrarea, noi am reușit să realizăm rapid proiectarea și licitația. Ne dorim să continuăm astfel de colaborări și pentru alte drumuri județene”, a transmis Liviu Năstase, primarul comunei Căteasca.

De asemenea, au fost executate și trei podețe tubulare (1 buc Dn 800mm cu L=9m, 2 buc Dn500 cu L=8m/buc) și acostamente pietruite cu lățimea de 0.75m. Totodată, drumul este încadrat de pene ranfort pe ambele părți.

dj cateasca 3 - Un important drum județean a fost asfaltat

Deși este un tronson de doar aproximativ 900 de metri, este un drum foarte important pentru că reprezintă varianta de ocolire a podului de la Căteasca, pod care acum este închis. Este prima colaborare de acest fel și echipa de conducere a Consiliului Județean încurajează astfel de asocieri pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor din localități. Pe lângă finanțările de la Consiliul Județean se adaugă și finanțări de la autoritățile locale, ceea ce înseamnă că putem asfalta mai mulți kilometri într-un timp mai scurt, pentru că bugetul nostru este destul de limitat având în vedere necesitățile pe infrastructură. Mai avem un proiect la Stoenești, unde este o lucrare mai complexă, dar și acolo așteptăm finalizarea lucrărilor” , a adăugat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșul are un nou consilier județean

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Consiliul Județean Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: