anchetaonline.ro

Argeșul are un nou consilier județean

de | 03.10.2022 18:37 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

Argeșul are un nou consilier județean, după ce Eugen Nae a depus, luni, jurământul în cadrul ședinței extraordinare a CJ Argeș.

Politicianul a preluat funcția în cadrul grupului politic PNL ca urmare a trecerii la cele veșnice a fostului consilier Marius Postelnicescu.

În cadrul ședinței, s-a discutat și despre adoptarea unui nou proiect, privind aprobarea depunerii și a cheltuielilor pentru proiectul „Renovarea energetică moderată pentru sediul Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș, Municipiul Pitești, str. George Coșbuc nr. 40, județul Argeș”, în vederea obținerii finanțării în cadrul PNRR, Componenta 5 – Valul Renovării.

Conform reprezentanților Consiliului Județean, valoarea maximă eligibilă a proiectului este în valoare de 377.520,00 euro, respectiv 1.858.417,704 lei fără T.V.A.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

Citește articolele pe același subiecte: PNL
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: