anchetaonline.ro

Așa mor oameni în trafic! Piteștean prins drogat de polițiști

de | 03.10.2022 19:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Din ce în ce mai mulți șoferi sunt prinși sub influența drogurilor, în timp ce se află la volanul mașinilor.

Cel mai recent caz a avut loc, duminică, în Argeș, atunci când un bărbat de 41 de ani, din Pitești, a fost prins pe DN 7, în timp ce conducea în timp ce se afla sub influența unor substanțe cu efect psihoactiv.

Polițiștii l-au verificat cu aparatul Drugtest, iar în rezultatul a arătat faptul că acesta se afla sub influența a două substanțe.

Șoferul a fost transportat la spital, pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii, prin analize de specialitate, a substanțelor cu efect
psihoactiv.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal în urma faptei sale.

Mai mulți drogați decât bețivi

Amintim că o statistică la nivelul întregii țări a arătat că în ultimele luni s-a înregistrat o explozie a numărului de șoferi surprinși de controalele în trafic sub influența drogurilor.

La nivelul Bucureștiului, șeful Poliției Capitalei, argeșeanul Bogdan Berechet, a anunțat chiar că numărul șoferilor drogați l-a depășit pe cel al celor băuți. În luna iulie, în Capitală, au fost întocmite 70 de dosare penale pentru condus sub influența substanțelor psihoactive, comparativ cu 60 întocmite pentru alcoolemie, iar trendul este unul ascendent.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dragoste cu năbădăi! Un argeșean și-a sechestrat fosta iubită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: