Dragoste cu năbădăi! Un argeșean și-a sechestrat fosta iubită

de | 03.10.2022 16:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea argeșeană Ștefan cel Mare, a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de infracțiunile de distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit cercetărilor desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, sâmbătă, 1 octombrie, individul și-ar fi urmărit fosta concubină, în județul Dâmbovița. Suferind din dragoste, acesta s-a gândit să își convingă fosta iubită să se întoarcă la el. Prin urmare, după ce a găsit-o pe femeie, bărbatul a urcat-o cu forța în mașină și a condus până în comuna Ștefan cel Mare. Femeia a încercat să fugă, dar argeșeanul a împiedicat-o să iasă din mașină. Mai mult, acesta i-a distrus telefonul pentru a nu reuși să ia legătura cu Poliția sau rudele.

Duminică, 2 octombrie, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dâmbovița | Digi | Judecătoria Costești

Ultimele articole