anchetaonline.ro

Anunț de interes pentru pensionarii argeșeni! 209 bilete noi de tratament

de | 03.10.2022 15:55 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Peste 200 de bilete noi de tratament!

Reprezentanții Casei Jdețene de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 15 din acest an, cu date de plecare în perioada 17– 20 octombrie, au fost repartizate un numar de 209 bilete de tratament balnear în stațiunile: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Mangalia, Moneasa, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova.

Repartitia acestora poate fi consultată și pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

De precizat că eliberarea biletelor se face în perioada 3–10 octombrie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecarui beneficiar.

bilete tratament

Un număr de 12 bilete au rămas, pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara, Bala, Buziaș, Lacu Sărat și 1 Mai.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pentru pensionarii care au și calitatea de asigurat, contributia individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Important de reținut este faptul că biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii septembrie 2022 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Casa de Pensii Arges