Un jandarm a fost găsit împușcat în cap, în domiciliul său!

de | 03.10.2022 12:30 | Știri, Eveniment, Național

Un tragic eveniment a avut loc în cursul zilei de azi, 3 octombrie, în Otopeni, unde un jandarm de 41 de ani a fost găsit mort în propria locuință.

În această dimineață, în jurul orei 8:30, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov informând că un bărbat este decedat într-un imobil din localitatea Otopeni. Bărbatul era împușcat în cap. Conform Mediafax, bărbatul era de profesie jandarm, ofițer, iar recent, acesta trecuse printr-un divorț.

De asemenea, nu se exclude varianta unei sinucideri.

Mesajul Jandarmeriei:

Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.”, informează Jandarmeria Română.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Persoana căzută în stradă a avut o criză de epilepsie! Pitești

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Ilfov