anchetaonline.ro

Persoana căzută în stradă a avut o criză de epilepsie! Pitești

de | 03.10.2022 11:30 | Știri, Eveniment, Pitești

Victima căzută în stradă este un bărbat. Acesta a suferit o criză epileptică. Bolnavul nu și-ar fi luat tratamentul recomandat de specialiști și, în plus, ar fi consumat și băuturi alcoolice. În urma căzăturii s-a ales cu o rană, care nu îi pune viața în pericol. A fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești cu un echipaj de prim ajutor. În aceste momente, se află în Unitatea de Primiri Urgențe, unde primește îngrijiri medicale. Starea acestuia este stabilă.

Știre inițială

În urmă cu doar câteva momente, o persoană a căzut pe stradă în zona pieței din cartierul Trivale, din municipiul Pitești. Conform martorilor oculari, citați de argesplus.ro, victima pare rănită grav.
La fața locului se deplasează un echipaj medical.
Revenim cu detalii.

 

Foto argesplus.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii se vor duce la intervenții pe trotinetă! „E mai ieftin!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești