Un minor de 17 ani, beat la primele ore ale dimineții, a intrat cu mașina într-un cap de pod

de | 24.10.2022 09:24 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Inconștiență crasă a unui adolescent, în vârstă de 17 ani. În această dimineață, băiatul care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a urcat la volanul unei mașini și a intrat într-un cap de pod, în localitatea Trifeşti.

Culmea este că în mașină cu adolescentul se aflau două persoane majore, în vârstă de 28 și 38 de ani, însă nu l-au oprit pe băiat să se urce la volanul autoturismului, având în vedere că nu are permis și era beat.

Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în capul de pod. În urma impactului, cei trei au fost răniți.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un minor, de 17 ani, din Trifeşti, conducea un autoturism pe drumul judeţean 157, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un cap de podeţ. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorului şi a altor două persoane cu vârste de 28 şi 38 ani, din Trifeşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au verificat cu aparatul etilotest, indicând o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii desfășoară cercetări pentru conducerea unei mașini fără permis de conducere, sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie în munți! O tânără de 24 de ani a murit sub ochii iubitului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: