Tragedie în munți! O tânără de 24 de ani a murit sub ochii iubitului

de | 24.10.2022 08:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O aventură pe munte s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru mai mulți tineri, după ce o tânără de 24 de ani, din Neamț, a căzut în gol 200 de metri în Munții Bucegi.

Evenimentul nefericit a avut loc, sâmbătă, chiar sub ochii iubitului tinerei. Cei doi se aflau împreună cu mai mulți amici, încercând să parcurgă un traseu periculos în masivul Bucegi.

Însă, nu ar fi doar dotați cu echipament special, iar fata, care era încălțată în adidași, ar fi alunecat și a căzut 200 de metri în gol.

Tinerii se îndreptau spre Cabana Caraiman atunci când fata a căzut sore Valea Jepilor Mici. Totul s-a întâmplat chiar sub ochii iubitului ei. Cei care o însoțeau au sunat imediat după ajutor, însă trupul ei a fost găsit de către salvamontiști după 5 ore, fiind prea târziu pentru ea.

La aflarea veștii, iubitul tinerei a avut nevoie de ajutor medical, fiind preluat de un echipaj de ambulanță.

Salvamontiștii amintesc celor care se aventurează pe munte că trebuie să fie pregătiți fizic și echipați corespunzător.

Este o potecă foarte îngustă. orice pas greşit te poate duce către moarte. Turistul trebuie să vină echipat, antrenat şi pregătit”, a transmis Claudiu Vasilescu, Salvamont Bușteni, potrivit Observatornews.ro.

Foto Realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

eMag şi Altex au stabilit data Black Friday 2022!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole