eMag şi Altex au stabilit data Black Friday 2022!

de | 23.10.2022 22:03 | Știri, Lifestyle, Național

Black Friday vine în fiecare an, în luna noiembrie, cu cele mai mari reduceri de peste an.

În contextul creşterilor uriaşe de preţuri, evenimentul de shopping de anul acesta este cu atât mai aşteptat. În ţara noastră, tonul în ceea ce priveşte data reducerilor de Black Friday îl dă eMag, retailerul care de altfel a şi introdus în România acest concept şi care a stabilit pentru acest an ziua de 11 noiembrie.

Anunţul a fost făcut oficial de Stejara Pircan, Senior VP Commercial eMag, la Gala GPeC – evenimentul anului în E-commerce & Digital Marketing.

Black Friday

Cu acest prilej, reprezentanta eMag a precizat că pregătirile au început încă din iulie şi că retailerul îşi propune să depăşească numărul de oferte de anul trecut, care a fost de peste 4,5 milioane de produse.

Avem deja sute de mii de produse în campaniile curente, iar de Black Friday vrem să oferim clienților cele mai multe produse la reducere pe care le-am avut vreodată”.

Altex, în schimb, se pare că va da startul discounturilor de sfârşit de an ceva mai devreme, mai exact pe 27 octombrie, şi, ca şi în 2021, va întinde sezonul de reduceri pe parcursul unei luni întregi, timp în care produsele din promoție se vor schimba la fiecare 7 zile.

În ceea ce priveşte Flanco, conform informaţiilor apărute în presa centrală, distribuitorul de electronice şi electrocasnice va publica în seara zilei de 10 noiembrie catalogul cu cele mai mari reduceri pe care le va oferi pe parcursul lunii noiembrie.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole